Kutyapanzió

Panziónk, a CityPets KutyaHotel, szeretettel várja a kicsi és a nagy kutyákat, az örökmozgó fajtákat és a nyugalmat kedvelőket egyaránt. Úgy alakítottuk ki a külső és belső tereket, hogy biztonsággal el tudjuk különíteni a különböző méretű, temperamentumú vendégeinket, így mindegyikük jól érezheti magát. játszó kutyák_1

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a kutyák szocializálása terén, biztonsággal felmérjük, hogy kit kivel engedünk össze. Mindig jelen vagyunk az ismerkedésnél, a játéknál, a hancúrozásnál, a kutyák nincsenek felügyelet nélkül.

A panzió minden kényelmi felszereltséggel ellátott, korszerűen fűtött és tágas. Lehetőségünk van ugyanakkor kényelmes, kinti kennelekben is helyet biztosítani vendégekeinknek, ha a kutya ezt szokta meg, és a gazdi ezt kéri.

Több mint félhektáros területen, gyönyörű, fás, zöld környezetben biztonságosan elkerített, nagy játszótereink vannak. Szép idő esetén, a kutyák felügyelet mellett egész nap a szabadban lehetnek. játszó kutyák_2

Fontos tudnivalók, információk első alkalommal érkező vendégeinknek

Azoknak a gazdiknak, akik először hozzák panziónkba a kutyát, szeretnénk segíteni, információkat nyújtani pár mondatban. Természetesen, ha bármiről érdeklődni szeretnének, hívhatnak minket a 06 70 6105132-es számon, illetve kérdéseiket feltehetik az info@citypets.hu email címen is.

Panziónkban, a kutya ellátásához minden szükséges felszereltséggel rendelkezünk. Vannak új ágyaink, puha takaróink, etetés-itatáshoz szükséges inox táljaink. Prémium minőségű táppal is rendelkezünk, a gazdi tehát megteheti azt, hogy csak a kutyájával érkezik. Semmi mást nem kell hozni, mint az oltási könyvet és azt szoktuk még kérni, hogy lehetőség szerint legyen a kutyán egy nyakörv.

A gazdi ismeri legjobban a kutyáját, ő tudja azt, hogy kedvence mihez ragaszkodik, ezért természetesen el lehet hozni a kutya saját, megszokott ágyát, tálját is.

Az etetésre nagyon odafigyelünk, allergiás illetve bármilyen más emésztési problémák esetén, inkább a kutya, megszokott tápjával való etetését javasoljuk. Ebben az esetben, kérjük hozzák magukkal azt is.

Közösségben (úgy a kutyafuttatón, mint a panzióban), a kutyák jobban ki vannak téve annak, hogy egymástól kapjanak el különböző fertőzéseket. Vendégeink érdekében, ezért vezettünk be néhány óvintézkedést.

  • Kérjük, minden esetben hozzák magukkal az oltási könyvet, ezt ellenőrizzük és nálunk marad, amíg a kutya a panzióban van. Csak chipezett, veszettség ellen és kombinált oltással beoltott kutyát tudunk fogadni.
  • Fontos, hogy a kutya védve legyen bolha és kullancs ellen. Amennyiben ez nem történt meg, a helyszínen, kedvezményes áron mi is kezelhetjük.
  • Továbbá kérjük még, a kennel köhögés elleni, orrba csepegtetős, Nobivac KC oltást. Tapasztalatunk szerint ez az oltás nagyon jól bevált, közösségben sem fertőzik egymást a beoltott kutyák, egyes nyugati országokban már kötelezővé tették. Az oltás kedvezményes áron történő beszerzésében tudunk segíteni. A kennel köhögés nem súlyos betegség, de könnyen fertőző. Erről a betegségről minden szükséges információt itt találnak:

http://www.haziallat.hu/kutya/betegseg-gyogyitas/kutya-betegseg-kennel-kohoges/2448/

  • Első alkalommal idegen helyen, idegen emberekre bízni kutyánkat nem könnyű, sem a gazdinak, sem a kutyának. Mi, akik itt dolgozunk, mindannyian gazdik is vagyunk, így ezt teljességgel megértjük. Pontosan ezért, tapasztalataink alapján alakítottunk ki és vezettünk be egy rendszert az első megválás megkönnyítésére, amit előre megbeszélünk, egyeztetünk a gazdikkal.

De csak az első megválás ilyen nehéz! Másodszor, harmadszor, amikor érkezéskor a kutyus türelmetlenül topog a kapu előtt és boldogan rohan be hozzánk, már a gazdi is nyugodt szívvel távozik. Ez a mi munkánk lényege, sikere és szépsége is.

játszó kutyák_3