Napközi

Napközinket akár aktív napközinek is lehet nevezni, mert a kialakított játszótereken a kutyák egész nap a szabadban lehetnek, és hatalmas helyük van a mozgáshoz, játékhoz. Ugyanakkor hideg, illetve esős időjárás esetén számukra is biztosítani tudjuk a benti, fűtött, kényelmes helyet, illetve a belső fedett játszóteret. szaladó kutyák

A napközi ideje maximum tíz óra, reggel 7 és délután 6 óra között.  Ezt az időt, végig hancúrozással töltik, így otthon a gazdinak nem kell azzal foglalkoznia, hogy „kifárassza” a kutyát.

játszó kutyák_4Napközinket igénybe lehet venni alkalomszerűen is. A rendszeresen napközibe járó kutyáknak kedvezményes, bérletes konstrukciót biztosítunk.

Hozzánk először érkező napközis kutyák esetében ugyanúgy elkérjük és ellenőrizzük az oltási könyvet, ugyanazt kérjük, mint a panzióba érkező kutyáknál.

Várjuk kutyaovis vendégeinket is! A kicsiknek, a kutyakölyköknek nagyon fontos az időben elkezdett szocializálás. Itt a játék, mozgás mellett ismerkedhetnek, felügyelettel hozzászokhatnak a nagyobb kutyák társaságához, megtanulhatják társaik jelzéseit, sokat tapasztalhatnak, tanulhatnak.

dalmata kölyök